Aktualnosti

Četvrtak, 02 Siječanj 2020 21:14

Čarolija Adventa 2019 godine

Jedan od najlijepših mjeseci je iza nas. Čarobni prosinac je mjesec pun radosti i veselja za najmlađe, vrijeme darivanja, ljubavi i druženja. Šarenko je ove godine pripremio mnoštvo zabavnih programa za djecu i u suradnji s Čarobnim animatorima odradio na desetke predstava diljem lijepe naše.
Naša interaktivna predstava Čarobna zima gostovala je u Makarskoj, Trogiru, Mall of Splitu, Segetu, Brelima, Marini, Murteru, Biogradu, Solinu, Bilicama i oduševila mnogobrojnu djecu i roditelje.
Predstava je to sa puno zanimljivih likova u kojoj kroz igre, ples i pjesmu svi dočekuju Djeda Božićnjaka.Vrhunska scenografija, efekti i umjetni snjijeg ovu predstavu čine jedinstvenom.

Ove godine premijerno je izvedena i nova predstava 'Zimska čarolija djeda i vilenjaka' u kojoj se na zabavan i duhovit način prikazuje kako vilenjaci pripremaju poklone za djecu i kako se međusobno igraju i plešu. Nova predstava gostovala je na velikoj pozornici kazališta u Kninu, u Makarskoj, Jokera,izvedena je u 20-ak vrtića na opće oduševljenje djece i teta.Predstava je dobila i svoj video koji će uskoro izaći i na youtube kanalu.

Zaključno: ovo je bio jedan od najaktivnijih advenata za Šarenka koji je sudjelovao sa svojim predstavama i javnim nastupima u više od 20 mjesta i gradova ali isto tako osmijesi na dječjim licima i zadovoljstvo svih klijenata rezultat je s kojim idemo naprijed i veselimo se novim prijateljstvima.

Pročitano 507 puta