Klaun Šarenko

Adventski program

Animacijski programi za djecu i sve vaše prigode i evente

Interaktivne predstave
Zimski likovi i maskote
Božične pjesme
Dječji doček nove godine

Koji je recept za adventsku čaroliju?

Klaun Šarenko
Interaktivni božićni programi
Najpoznatiji zimski likovi
Autorske božićne pjesme
Dječji doček uz vatromet konfeta

Zabava za
velike i male!

Klaun Šarenko zabavlja sve generacije

U svojim programima Šarenko zabavlja i nasmijava sve uzraste sa 6 različitih umjetnosti, a profesionalan pristup animaciji osigurava fantastičan provod koji se dugo pamti.

Najljepši i najveseliji mjesec u godini zaslužuje prave i posebne animacijske programe za djecu s najpoznatijim zimskim likovima i tematskim zabavama za sve generacije.

Za sve Vaše potrebe, advente u gradovima, trgovačkim centrima, dočeke dječjih Novih godina, dodjele poklona, domjenke u firmama, i drugim organizacijama pripremili smo nekoliko različitih programa sa Djedom Božićnjakom, Vilenjacima, Snjegovićem i likovima iz poznate dječje bajke.

Uz sve programe dolazi posebna scenografija, kompletno ozvučenje, rasvjeta i efekt snijega i dima. Obratite se s povjerenjem i odaberite idealan animacijski program za Vaše potrebe.

Ponuda programa

Zima, zima e pa šta

je interaktivno zabavni program za djecu sa puno plesa, magičnih trikova, interaktivnih igara i glazbeno zabavnog showa u kojem uživaju i odrasli.

Raspjevani Dj uvodi djecu u ovaj zabavni program uz igre i dječje pjesme.

Zajedno dočekuju luckastog vilenjaka koji izvodi žonglerski show a potom zabavlja sve prisutne duhovitim i tematskim trikovima u kojima svi sudjeluju.

Djed Mraz i Vilenjaci

predstavlja čarobnu božićnu priču Djedovih glavnih pomoćnika Vilenjaka o Božiću, blagdanima, ljubavi, prijateljstvu i pomaganju drugima.

Kako se pripremaju pokloni za svu djecu? Kako se Vilenjaci slažu međusobno i je li baš sve ide po planu saznajte u ovoj hit predstavi koja je ispunjena čarolijama, plesom, pjesmom i zabavno humorističnim odnosom 2 vilenjaka koji zajedno sa djecom dočekuju glavnog gosta Djeda Božićnjaka koji nosi posebnu poruku i darove za djecu.

U predstavi se koriste naše dječje božićne pjesme koje se nalaze na našem Cd-u 'Zima'.