Klaun Šarenko

Javni nastupi

Animacijski programi za djecu i sve vaše prigode i evente

Turistička animacija
Adventi i maskenbali
Programi za trgovačke centre
Obiteljski dani/programi za firme

ZAŠTO ODABRATI ŠARENKA?

Klaun Šarenko
20 godina iskustva
Originalno osmišljen program
Doživljaj koji se pamti
Vlastita glazbena produkcija

Zabava za
velike i male!

Klaun Šarenko zabavlja sve generacije

U svojim programima Šarenko zabavlja i nasmijava sve uzraste sa 6 različitih umjetnosti, a profesionalan pristup animaciji osigurava fantastičan provod koji se dugo pamti.

Klaun Šarenko već dugi niz godina izvodi interaktivne animacijske programe za djecu.

Mogućnost organizacije kompletnog animacijskog programa za sve vrste organizacija i vaše potrebe, adventi, maskenbali, rođendani i obljetnice vaših poslovnih subjekata, nastupi na otvorenom za turističke zajednice, animacijski show za hotele i ostalo po potrebi i dogovoru.

17 godina profesionalnog rada u animaciji djece, profesionalna oprema za izvođenje svih programa, više od 3000 nastupa i predstava garancija su dobre zabave i vrhunskog programa za djecu.

Obratite se s povjerenjem i zatražite idealnu ponudu i program za Vaše potrebe!

Ponuda programa

Klaun show

je interaktivno zabavni program za djecu koji sadrži nekoliko različitih animacijskih elemenata spojenih u jedan jedinstveni show koji svojom dinamikom drži djecu aktivnima od početka do kraja.

Klaun Šarenko zabavlja djecu gegovima, mimikom i pokretima koji nasmijavaju i odrasle. Izvodi zabavno-humoristične trikove prilagođene dječjem uzrastu u kojima djeca interaktivno sudjeluju. Žonglira sa lopticama, čunjevima, šeširima i ostalim predmetima u cilju posebnog spektakla i atrakcije.

Poseban dio programa je glazbeno-zabavni u kojem djeca zajedno sa klaunom plešu na orginalne dječje koreografije u glazbenoj produkciji koju potpisuje sam Šarenko sa partnerima. Ovaj show idealan je za sve pozornice, kazališta, turističke zajednice, nastupe za hotele, festivale, maskenbale i druge dječje manifestacije.

Uz ovaj show dolazi kompletna profesionalna oprema za izvođenje programa uz ozvučenje, rasvjetu i scenografiju.

Dance & Fun show

je interaktivno-zabavni program za djecu sa puno plesa, magičnih trikova, interaktivnih igara i glazbeno zabavnog showa u kojem uživaju i odrasli.

Raspjevani Dj uvodi djecu u ovaj zabavni program uz igre i dječje pjesme. Zajedno dočekuju klauna koji izvodi žonglerski show, a potom zabavlja sve prisutne duhovitim i zanimljivim trikovima uz asistenciju svih sudionika.

Nakon zagrijavanja svi zajedno plešemo na dječje koreografije uz našu originalnu glazbenu produkciju (autori smo 2 Cd-a dječjih pjesama) i zabavljamo se uz glazbene igre.

Ovaj zabavni program idealan je za sve pozornice zatvorenog i otvorenog tipa. Program se prilagođava uvjetima i može se izvoditi na tematskim zabavama, maskenbalima, ljetnim feštama, božićnim adventima, u trgovačkim centrima, hotelskim terasama i dr.

Šarenko i prijatelji

je interaktivno zabavni program za djecu je kombinacija klaun showa i mini disca sa popularnim maskotama koje djeca obožavaju.

Prvi dio programa je rezerviran za zabavu uz klauna koji izvodi gegove, trikove, žonglira i nasmijava djecu, a u drugom dijelu programa mu se pridružuju maskote koje zajedno plešu na poznate dječje koreografije.

Nakon programa maskote se druže i fotografiraju s djecom. Moguće je birati razne kombinacije u ponudi koja broji preko 30 različitih likova i maskota.

Program se prilagođava tematski raznim dječjim događanjima, ljetnim i zimskim, maskenbalima, Uskrsu, Božiću, dočeku Nove godine. HIT PROGRAM!

Čarobni maskenbal,

animacijsko zabavni program za djecu prilagođen temi maskenbala.

U programu sudjeluje nekoliko kostimiranih animatora koji plesom, pjesmom i igrama zabavljaju djecu koja zajedno s animatorima aktivno sudjeluju u programu.

Animatori mogu biti kostimirani u klaunove, Štrumfove, šumske likove, akcijske junake, Disney likove ili ostalo po dogovoru s organizatorom događanja.