Predstave za vrtiće

Predstave za djecu

Draga djeco, tete i roditelji,

Klaun Šarenko već više od 17 godina osmišlja i organizira animacijske programe za djecu te izvodi predstave u kojima je naglasak na interakciji i aktivnom sudjelovanju djece tijekom svih programa i predstava. U svom dugogodišnjem radu Šarenko je surađivao s mnogim umjetnicima iz kazališta, umjetničkim organizacijama, pedagozima i glazbenim umjetnicima te je sa velikim iskustvom i predanošću prema poslu stvarao i gradio predstave koje oduševljavaju djecu, ali i odrasle. Mnogi prepoznali taj trud i pozvali Šarenka da svojim predstavama razveseli djecu diljem Hrvatske. Šarenko je postao hit te je dobio puno preporuka iz raznih dječjih vrtića.

Smijeh je lijek za sve

Interaktivna predstava u kojoj je glavni lik klaun Šarenko. Šareno odjeven sa velikim cipelama i crvenim nosom, klaun svojim gegovima i šalama zabavlja djecu. Izvodi mađioničarske trikove prilagođene dječjem uzrastu koji imaju duhovite elemente kao i faktor iznenađenja i te čarolije koja oduševljava djecu. Žonglira sa raznim predmetima i predstavlja cirkuske vještine u kojima i djeca sudjeluju. Zadnji dio ove zabave čine plesne koreografije na orginalne dječje pjesme iz vlastite glazbene produkcije koju preporučuje Hrvatska glazbena unija.

 • Trajanje: 35 minuta
 • Poklon za svaku grupu: Cd dječjih pjesama na hrvatskom jeziku koji preporučuje HGU

Pleši, pjevaj igraj se!!!

Glazbeno zabavni program za djecu i najveseliji dan u vrtiću. Završna priredba u kojoj slavimo, družimo se, plešemo i pjevamo uz najpoznatije dječje pjesme. Vrijeme kad dobijamo diplome, opraštamo se od teta i pripremamo za školu idealno je za zabavu uz klauna i maskote da se zajedno smijemo, igramo, izvodimo čarolije te uz pjesmu i ples proslavimo kraj pedagoške godine i zahvalimo tetama na ljubavi i strpljenju. Uz ovaj zabavno glazbeni program možete odabrati neku od maskota koja zajedno pleše sa djecom i fotografira se sa svima.

 • Trajanje: 45 minuta
 • Poklon za svaku grupu: Cd dječjih pjesama na hrvatskom jeziku koji preporučuje HGU

Zimska čarolija Djeda i Vilenjaka

Interaktivna predstava u kojoj glavne uloge igraju dva luckasta vilenjaka i omiljeni dječji lik Djed Božićnjak.
Vilenjaci pripremaju poklone za djecu, ali tijekom pripreme se zaigraju i odluče malo zabaviti sa čarobnim rekvizitima i poklonima u čemu im djeca odluče pomoći te zajedno uz igre, ples i pjesmu dočekuju Djeda. Ova hit predstava isprepletena je šalama, gegovima, humorističnim odnosom dvaju vilenjaka, radostima Božića i božićnim pjesmama na koje vilenjaci izvode plesne koreografije uz koje sva djeca plešu i uče korake zajedno sa vilenjacima.

 • Trajanje: 35 minuta
 • Poklon za svaku grupu: Cd božićnih pjesama na hrvatskom jeziku koji preporučuje HGU

Ja sam Predškolac

Interaktivna predstava u kojoj glavnu ulogu igra klaun koji na duhovit, zabavan i edukativan način uvodi djecu u ono što ih čeka u školi. Klaun sa djecom prolazi kroz školske predmete i za svaki predmet ima tematski trik i pjesmu uz koje djeca na zabavan način uče i aktivno sudjeluju u programu. Predstava je edukativna, sadrži tematske trikove, rekvizite kao i pjesme nastale u studiju posebno za ovu prigodu. Uz njih zajedno učimo, pjevamo i radujemo se školi uz najljepša sjećanja na sve dobre trenutke iz vrtića. Predstava budi djeci maštu, potiče samopouzdanje, kreativnost i sreću.

 • Trajanje: 35 minuta
 • Poklon za svaku grupu: Tematske pjesme i radne liste

Čarobni maskenbal

Interaktivna predstava i zabavno glazbeni program prilagođen vremenu dječjeg karnevala i zabavama pod maskama. Čarobni maskenbal je interaktivna zabava u kojoj se puno pleše, pjeva, veseli i mašta. Predstavu izvodi klaun Šarenko a ukoliko se nastup izvodi u nekoj od dvorana i većih prostora vrtića mogu se dogovoriti razne kombinacije sa maskotama, kostimiranim likovima, dj-programom sa razglazom, efekima balončića i vatrometom od konfeta.

 • Trajanje: 45 minuta
 • Poklon za svaku grupu: Cd božićnih pjesama na hrvatskom jeziku koji preporučuje HGU

Korisne informacije

 • Šarenko raspolaže vlastitim razglasom, scenografijom, rasvjetom te je prilagodljiv svim prostorima
 • Plaćanje može biti u gotovini pri čemu se ispostavlja fiskalni račun ili transakcijski račun
 • Šarenko je u sustavu e-računa tako da može ispostaviti i e-račun za vrtić
 • Socijalni slučajevi ne plaćaju ulaznicu
 • Braća i sestre plaćaju 50% ulaznice
 • Cd-ovi koje vrtići dobiju na poklon su zajednički projekt plesnog studia Dnf, Čarobnih animatora i klauna Šarenka
 • Sve pjesme su na hrvatskom jeziku i imaju svoju plesnu koreografiju
 • Sve koreografije se nalaze na našem youtube kanalu Dnf kids Tv
 • U nedostatku ovakvih projekata i u cilju promoviranja hrvatske glazbe, naše Cd-ove preporučuje Hrvatska Glazbena Unija

Obrazac za rezervaciju

Polja označena su obavezna.