Turistička animacija, Klaun Šarenko

Turistička animacija

Orginalne interaktivne igre
Mađioničarski trikovi prilagođeni svim uzrastima
Vlastita muzička produkcija
Vođenje programa na engleskom jeziku

Vrhunska zabava za cijelu obitelj

Klaun Šarenko
20 godina iskustva
Jedinstvena interakcija sa djecom
Vođenje programa na više jezika
Smijeh za sve generacije

Zabava za
velike i male!

Klaun Šarenko zabavlja sve generacije

U svojim programima Šarenko zabavlja i nasmijava sve uzraste sa 6 različitih umjetnosti, a profesionalan pristup animaciji osigurava fantastičan provod koji se dugo pamti.

Animacijski programi za hotele i turističke zajednice

Kao jedna od najboljih turističkih destinacija na svijetu želimo gostima pružiti doživljaj koji će pamtiti cijeli život. Osim uživanja u ljepotama naših destinacija, gastronomiji, kulturno-povijesnoj baštini, važan dio i segment turističke ponude je animacija i slobodno vrijeme koje gosti provode uživajući u umjetničkim nastupima i zabavi u hotelu ili mjestu kojem borave.

Obzirom na dugogodišnje iskustvo rada u animaciji djece i mladih, a od toga 12 godina kao glavni animator u ljetnom kampu za djecu i mlade te turistički vodič, klaun Šarenko je nakon 20 godina karijere pripremio posebne animacijske programe za turističke zajednice i hotele koji su univerzalni i razumljivi na svim jezicima te kao takvi oduševljavaju djecu, ali i odrasle.

Programi su ispunjeni smijehom, magijom, gegovima, mađioničarskim trikovima, žongliranjem, plesnim koreografijama uz vlastitu glazbenu produkciju. Uz program dolazi i profesionalna oprema za izvođenje koja uključuje rasvjetu, scenografiju i ozvučenje. Program se prilagođava svim vanjskim ili unutarnjim uvjetima i prostorima.

Obratite se s povjerenjem i priuštite Vašim gostima jedinstveni doživljaj animacije, zabave i smijeha uz orginalne interaktivne programe za djecu u kojima uživaju i odrasli.

Ponuda programa

Klaun show

je interaktivno zabavni program za djecu koji sadrži nekoliko različitih animacijskih elemenata spojenih u jedan jedinstveni show koji svojom dinamikom drži djecu aktivnima od početka do kraja.

Klaun Šarenko zabavlja djecu gegovima, mimikom i pokretima koji nasmijavaju i odrasle. Izvodi zabavno-humoristične trikove prilagođene dječjem uzrastu u kojima djeca interaktivno sudjeluju. Žonglira sa lopticama, čunjevima, šeširima i ostalim predmetima u cilju posebnog spektakla i atrakcije.

Poseban dio programa je glazbeno-zabavni u kojem djeca zajedno sa klaunom plešu na orginalne dječje koreografije u glazbenoj produkciji koju potpisuje sam Šarenko sa partnerima. Ovaj show idealan je za sve pozornice, kazališta, turističke zajednice, nastupe za hotele, festivale, maskenbale i druge dječje manifestacije.

Uz ovaj show dolazi kompletna profesionalna oprema za izvođenje programa uz ozvučenje, rasvjetu i scenografiju.

Dance & Fun show

je interaktivno-zabavni program za djecu sa puno plesa, magičnih trikova, interaktivnih igara i glazbeno zabavnog showa u kojem uživaju i odrasli.

Raspjevani Dj uvodi djecu u ovaj zabavni program uz igre i dječje pjesme. Zajedno dočekuju klauna koji izvodi žonglerski show, a potom zabavlja sve prisutne duhovitim i zanimljivim trikovima uz asistenciju svih sudionika.

Nakon zagrijavanja svi zajedno plešemo na dječje koreografije uz našu originalnu glazbenu produkciju (autori smo 2 Cd-a dječjih pjesama) i zabavljamo se uz glazbene igre.

Ovaj zabavni program idealan je za sve pozornice zatvorenog i otvorenog tipa. Program se prilagođava uvjetima i može se izvoditi na tematskim zabavama, maskenbalima, ljetnim feštama, božićnim adventima, u trgovačkim centrima, hotelskim terasama i dr.

Šarenko i prijatelji

je interaktivno zabavni program za djecu je kombinacija klaun showa i mini disca sa popularnim maskotama koje djeca obožavaju.

Prvi dio programa je rezerviran za zabavu uz klauna koji izvodi gegove, trikove, žonglira i nasmijava djecu, a u drugom dijelu programa mu se pridružuju maskote koje zajedno plešu na poznate dječje koreografije.

Nakon programa maskote se druže i fotografiraju s djecom. Moguće je birati razne kombinacije u ponudi koja broji preko 30 različitih likova i maskota.

Program se prilagođava tematski raznim dječjim događanjima, ljetnim i zimskim, maskenbalima, Uskrsu, Božiću, dočeku Nove godine. HIT PROGRAM!

Čarobni maskenbal,

animacijsko zabavni program za djecu prilagođen temi maskenbala.

U programu sudjeluje nekoliko kostimiranih animatora koji plesom, pjesmom i igrama zabavljaju djecu koja zajedno s animatorima aktivno sudjeluju u programu.

Animatori mogu biti kostimirani u klaunove, Štrumfove, šumske likove, akcijske junake, Disney likove ili ostalo po dogovoru s organizatorom događanja.