Turistička animacija

Turistička animacija - Klaun Šarenko

Animacijski programi za hotele i turističke zajednice

Kao jedna od najboljih turističkih destinacija na svijetu želimo gostima pružiti doživljaj koji će pamtiti cijeli život. Osim uživanja u ljepotama naših destinacija, gastronomiji, kulturno-povijesnoj baštini, važan dio i segment turističke ponude je animacija i slobodno vrijeme koje gosti provode uživajući u umjetničkim nastupima i zabavi u hotelu ili mjestu kojem borave.

Obzirom na dugogodišnje iskustvo rada u animaciji djece i mladih, a od toga 12 godina kao glavni animator u ljetnom kampu za djecu i mlade te turistički vodič, klaun Šarenko je nakon 18 godina karijere pripremio posebne animacijske programe za turističke zajednice i hotele koji su univerzalni i razumljivi na svim jezicima te kao takvi oduševljavaju djecu, ali i odrasle.

Klaun Šarenko
Klaun Šarenko

Programi su ispunjeni smijehom, magijom, gegovima, mađioničarskim trikovima, žongliranjem, plesnim koreografijama uz vlastitu glazbenu produkciju. Uz program dolazi i profesionalna oprema za izvođenje koja uključuje rasvjetu, scenografiju i ozvučenje. Program se prilagođava svim vanjskim ili unutarnjim uvjetima i prostorima.

Obratite se s povjerenjem i priuštite Vašim gostima jedinstveni doživljaj animacije, zabave i smijeha uz orginalne interaktivne programe za djecu u kojima uživaju i odrasli.

Zašto odabrati program klauna Šarenka?

  • 5 različitih umjetnosti u jednom showu
    (orginalne igre, trikovi, žongliranje, gegovi, ples, )
  • 18 godina iskustva u animaciji djece i mladih
  • Vodeći izvođač dječjih programa u Dalmaciji
  • Vlastita glazbena produkcija
  • Profesionalna oprema za izvođenje programa
  • Jedinstvena interakcija sa djecom kroz sve programe

Ponuda programa

Iskazali povjerenje

Upit za ponudu

Polja označena su obavezna.